perjantai 1. toukokuuta 2015

Tervetuloa tutustumaan Valenciaan!

¡Hola! Hei lukijat!

 Tervetuloa lukemaan suomalaisten kokemuksia Valencian kauniista kaupungista. Jokainen henkilö, jonka haastatteluun perustuvia juttuja blogissani julkaisen, on paitsi suomalainen, myös Valencian entinen tai nykyinen asukas. He ovat eläneet Valenciassa arkipäiväänsä, joten heillä on asiantuntevia ja inspiroivia kertomuksia, vihjeitä ja oivalluksia jaettavanaan. Saamme tietää, miten paikallinen elämäntyyli ja ympäristö ovat avautuneet suomalaisille, eli millainen on sinivalkoinen Valencia.

Valencia on 2152 vuotta sitten perustettu 800 000 asukkaan kaupunki, jossa yhdistyvät vaiheikas historia ja modernin suurkaupungin vilinä. Valencia on säilyttänyt omintakeisen, välimerellisen kulttuurinsa, vaikka se onkin Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki, ja kansainvälisiä vaikutteita saadaan internetin ja turismin yleistymisen myötä jatkuvasti lisää.

rantakatu suihkulähde Lonja de la Seda Playa Malvarrosa
¡Bienvenidos a Valencia! Tervetuloa Valenciaan.

Oletko sinä Valenciassa asuva suomalainen? Haluaisitko jakaa kokemuksiasi Valenciasta tässä blogissa? Ota yhteyttä minuun: karoliinan.kanssa [at] gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!